Användningsområden Fuktslukare

TORRBOLLEN® har många olika användningsområden - allt från husvagnen till hemmet.

Torrbollen - Hemmet

Hemmet

Få ett bättre inomhusklimat med Torrbollen® Fuktslukare och Luftrenare. Placera i rum som upplevs fuktiga vilket sänker luftfuktigheten och ökar känslan av välbehag. Placera din luftrenare i teknikrum och ventilationsutrymmen exempelvis.

Torrbollen - Vapenskåpet

Vapenskåpet

Minska risken för rost på dina vapen med hjälp av Torrbollen® SLIMPACK 250g eller 500g. Den drar till sig fukten och vätskan kan inte rinna ur behållaren.

Torrbollen - Stugan

Stugan

Genom att använda Torrbollen® i ditt fritidshus minskar behovet av värme. Minskad luftfuktighet med 15 % innebär att temperaturen kan minskas med 2,5 °C

Torrbollen - Husvagn

Husvagn

Vid vinterförvaring av din husvagn hålls överskottsfukten borta med hjälp av Torrbollen® Fuktslukare och instängd känsla med hjälp av Torrbollen® Luftrenare.

Torrbollen - Badrummet

Badrummet

Torrbollen® fungerar utmärkt i badrummet eller andra liknande utrymmen som lätt drabbas av för mycket fukt, till exempel garage och källare.

Torrbollen - Bilen

Bilen

Ta hand om din vinterförvarade bil och skydda den mot invändig överskottsfukt. Placera Torrbollen® i utrymmet för benen eller bagaget för att hålla fukten på en bra nivå samt dofter borta.

Torrbollen - Gaderoben

Gaderoben

Minska fukten, lukten och ta hand om dina kläder genom att hänga upp Torrbollen® HANGER i dina garderober.Hängs enkelt på galgstången. En luftrenare passar utmärkt här också.

Torrbollen - Stallet

Stallet

Torrbollen® passar bra i stallet för att hålla luftfuktigheten på en bra nivå. Här rekommenderas den större varianten MEGA som klarar hantera fler kvadratmeter.

Torrbollen - Båten

Båten

Slipp mögel och överskottsfukt i din båt med hjälp av Torrbollen®. Häll ut vätskan med jämna mellanrum och byt ut fiberdukspåsen vid behov.