Användningsområden Luftrenare

Har du problem med dålig lukt i din bil, båt, husvagn, bland husdjuren eller i ditt övriga hem har du hittat till rätt sida. Torrbollen® Luftrenare är en patenterad produkt skapad av australisk Tea Tree Oil som bryter ned källan till problemet på naturlig väg tack vare sina unika antiseptiska egenskaper som bryter ned de oönskade partiklar som skapar dålig lukt och mögel. Produkterna kan användas både förebyggande och för att angripa problem som redan finns.

Användningsområden

Torrbollen - Hemmet

Hemmet

Få ett bättre inomhusklimat med Torrbollen® Fuktslukare och Luftrenare. Placera i rum som upplevs fuktiga vilket sänker luftfuktigheten och ökar känslan av välbehag. Placera din luftrenare i teknikrum och ventilationsutrymmen exempelvis.

Torrbollen - Bilen

Bilen

Ta hand om din vinterförvarade bil och skydda den mot invändig överskottsfukt. Placera Torrbollen® i utrymmet för benen eller bagaget för att hålla fukten på en bra nivå samt dofter borta.

Torrbollen - Båten

Båten

Slipp mögel och överskottsfukt i din båt med hjälp av Torrbollen®. Häll ut vätskan med jämna mellanrum och byt ut fiberdukspåsen vid behov.

Torrbollen

Husdjur

Avlägsnar effektivt oönskad lukt från våra husdjur utan att de blir negativt påverkade.

Torrbollen

Skor & sportutrustning

Svett och kroppsodörer kan effektivt neutraliseras.

Torrbollen

Ventilationssystem

Förebygger uppkomst av bakterier eller mögel i en ventilationsanläggning eller i luftkonditionering.